Sjuk :´(

Halsont, feber, hosta, snuva. Ja så har min helg sett ut. Knivar har skurit i min hals när jag svalt, febern har gjort mig kokhet, hostan hjälper knivarna att skära i halsen och snuvan gör så jag inte kan andas. I fredags va jag till o med tvungen att göra ett besök på Närakuten då jag knappt kunde svälja min egen saliv, sjuukt :(
Botemedlet som har försökt lindra mig har hetat Ipren. Utan den intelligenta värktabletten hade jag nog inte orkat tagit mig till toan ens. För att göra en lång historia kort så har det varit en hemsk helg. Tur då att jag haft min älskling, Chrille, utan honom hade jag absolut inte orkat :) Han har serverat mig precis det jag varit sugen på, köpt glass och gett mig massor med kramar o kärlek, I like :) <3

Samtidigt som jag mått piss har jag oroat mig för mina underbara tjejer, Linnéa som varit på akuten 3 gånger på en vecka. Nu verkar hon va bättre iaf, moster håller alla tummar för att du ska bli helt bra hjärtat <3
Jasmine är också bättre från sin halsfluss och det glädjer mig verkligen :)

Idag va jag tvungen att va hemma från jobbet tyvärr :( Kunde inte gå dit med halsont, feber o hosta.. Orkar iaf sitta vid datorn idag som det verkar, Ipren är då en klockren tablett. Dock anstränger man sig för mycket då och blir sämre sen. Så snart blir det sängläge igen det lovar jag :)

Men är ju såå tråkigt att bara ligga stilla o vila. Hoppas verkligen jag orkar åka till skolan nån av dagarna.. Är dock skeptisk då det är tisdag o onsdag som gäller denna vecka, men ska göra mitt bästa för att orka :)

Annars då, 2 veckor exakt idag tills vi flyttar, älsklingen o jag :) Jag är såå glad för det. ÄNTLIGEN, som vi har längtat. :)
Mycket man ska hinna packa och ordna dock, ingen bra tajming att bli sjuk nu marie, dåligt planerat där :P 
Måste kolla upp adressändring också (: Och våra tjusiga namn ska stå på samma brevlåda, kan det blir bättre? Absolut inte :) 

Nu ska jag som lovat inta sängläge för att om en timme ringa smärtmottagningen och se om de fått min remiss. Bäst att ligga på så det händer nåt i lilla uppsala ;)

Ciaaoo! 


RSS 2.0