Träning osv.

Idag är det måndag. På torsdag gäller det :) Jag ser framemot det, faktiskt. Även fast jag är galet nervös så ska det bli så skönt att göra det på nåt sätt :) Konstig känsla som är mycket svår att förklara.
Idag var jag o tränade. Folk kände knappt igen mig, men sa att det var snyggt ;) Kändes tråkigt att det var sista gången där. Eller iaf på ett bra tag. Kommer ju såklart tillbaka o då blir jag nog där länge skulle jag tro .
men men .

Ikväll blir det sista wetvest träningen för den här terminen för min del. Längtar redan till nästa termin :)

Har verkligen ingenting att skriva känns det som, så jag ger upp nu.

En av Jasmines favoritlåtar :) Så nu är det en av mina också ;)


inga kommentarer.

Ska försöka få ner några rader innan jag ska ta tag i allt som måste göras. (Och det är verkligen massor så jag får försöka skriva med rekord fart:)

Har precis kommit hem från stan. Har bokat tid hos frisör. På onsdag ska dom proffsfärga mitt hår :) tack o lov säger jag bara, sen behöver vi inte prata mer om saken. :(
Hade även en super trevlig lunch dejt med mina gamla jobbarkompisar :) Åh, vad jag har saknat dom! Va verkligen hur kul som helst att se dom igen :) Hoppas det blir snart igen :)
Dom bjöd mig för att jag fyllt år :) Så söta så :)

Igår va jag på stan med Hanna :) Kändes som det var jätte länge sen vi träffades! Men igår blev det av iaf :) Blev lite shopping :) Bland annat en väska o en tröja :) Va jätte länge sen jag shoppade så det var kul :)

Måste ju berätta lite om i onsdags också :) Släkten plus Lina va här då :) Fick massa kläder, en klocka, grogg-glas, presentkort, bidrag till bärbar dator, blommor, våffeljärn osv osv. Fick en sjukt snygg p-corn skål av Lina. Den kommer användas flitigt av oss ;)
Tack alla för att ni kom o förgyllde min kväll :) <3

Nu ska jag försöka fixa med allt här.

Huvudvärk, blommor, bak och bråkväder.

Hej hopp!
Idag vaknade jag med huvudvärk och har sen haft det hela dagen :( Jonas tror att det beror på att jag är stressad. Kan ligga nåt i det iofs. Något mer jag vaknade av var att mamma kom o plingade på dörren. Någon, som ej skrivet sitt namn, hade lagt en bukett blommor i deras brevlåda till mig. Jag fattade ingenting men blev glad såklart :) Funderade fram o tillbaka vem det kunde vara ifrån. Fick sen ett sms om vem som va den skyldige :P
Jag har iaf, trots huvudvärken bakat hallongrottor. Så lite påökat till morgonkvällens fika :) Ikväll ska vi baka kokosrutor också :)
Idag har vädret verkligen bråkat med oss :( Snöstorm, sol, snöstorm. Trodde, precis som så många andra att våren nu äntligen var på väg! Men icke sa nicke. Usch!
Jätte rolig träning igår. Va helt slut efteråt. Marie-Louise min supergulliga tränare in för alla: "vI har en som fyller 21 ikväll" Allas blickar o applåder mot mig . Men jag gnäller inte ;D haha

I år var det nog rekord på grattis sms, inlägg, samtal osv.
Fick ett grattis sms av min älskade systerdotter. (skrivet av hennes mamma såklart;) men jag grät av det smset. :´D Söta, underbara unge! <3

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen ta reda på disken i köket.

Älskar denna låt :)


Min födelsedag

Ja som överskriften lyder så är det min födelsedag idag. Min 21:a födelsedag. Herregud, känns som nyss man va 8 år o gick i tvåan. Minns känslan som igår. Jag o Emma kände oss stora o skulle absolut ha pojkvänner. Man frågade chans o sen var man tillsammans. Det var verkligen enkelt på den tiden. Nu kan man verkligen börja säga uttryck som "den gamla goda tiden" och "det var bättre förr" som dom äldre. Haha. jag är gammal. ;D

Känns knappt som jag fyller år. Tex första födelsedagen som jag inte fått sång o frukost på sängen av min underbara familj. (svårt för dom då vi inte bor under samma tak längre;) Jag har inte heller fått några presenter, inte för att jag vill ha några men (A) ;) Ska iaf ha folk här på onsdag på fika. Får se om man kanske får en liten blomma eller två då ;) haha.

jag va in o träna imorse iaf :) Skönt att vara tillbaka. Sen klev min kära Lina på bussen i vänge o följde med mig hem o förgyllde dagen för ett tag :) Min underbara Lina som jag älskar så otroligt mycket :)

Ikväll ska jag in o träna igen.. Tror jag iaf. Haha, vissa av er vet varför jag tvekar ;)

Tack för alla Grattis sms, Grattis samtal, Grattis inlägg på facebook och Grattis hälsningar på msn :)

Nu ska jag lägga mina nybakade kakor i en burk :)



Hemkomst, kalas o trötthet.

Tack alla för en underbar vecka :)
Nu är vi hemma igen! Längtar såå tills ni kommer hit i maj.
Idag har vi firat farmor som fyller 80 år på tisdag. Jätte kul va det :)
Berättar mer en annan dag, nu är jag för trött.


Jasmine Olsson. Det finns inte ord för hur mycket Moster Älskar Dig!
- Världens sötaste <3


Stadsbesök, tofsar o massa bus.

Hej hej!
VIll bara meddela alla att jag fortfarande har det jätte bra i Halmstad :)  Idag har vi varit på stan. Vi shoppade lite och åt typ världens godaste lunch. Nachotallrik med kyckling. Jag älskar´t! :D
Vi satte också upp Jasmines hår i tofsar som hon fått av moster. Sötast blev sötare än sötast :'D <3 Med andra ord, tjejen har fått massa hår :)
Solen skiner också. Har hört att vädret inte är allt för bra i uppsala. Det är synd.

Avslutar med en gammal bild på Jasmine. Ska ladda upp nya bilder  sen när jag kommer hem. Har dom på kameran än så länge o har ingenting att föra över dom till datorn med.

Hejdåå .


Lovely day :)

Vet ni! Jag är i Halmstad! Och vet ni! Jag har det såå underbart bra här. Vill inte åka hem. Kommer längta ihjäl mig tills den dagen dom ska flytta till oss i Uppsala :) En ny nedräkning på gång alltså ;)
Jasmine är världens sötaste tjej. Hon springer runt o vi leker massor varje dag.
En sak till! Våren är här :D O ingen är gladare än jag! Man kan gå ut utan att frysa, det är lycka det :) Idag fick jag superduper mysig sommarkänsla i hela kroppen när vi gick utanför dörren, Jag gillart!

Igår hade vi en heldag på stan jag, mamma o jasmine :) Shoppade barnkläder och mös med frukt i solen :) Det är bland annat sånna dagar som jag längtar efter. Dom kommer sen när dom har flyttat till oss :)
Tessan va hos mvc o bebisen i magen mådde finfint :)

Nu ska jag vara social :)

See yaa when I´m back in tha Uppsala ;)

Solat (:

Det blev inget inlägg igår. Och tur var nog det :) Haha. Jag var galen. Caroline kom tvåa! 11 poäng ifrån Malena som vann. Det "värsta" va också att jag trodde 120 poäng var dom sista poängen som skulle delas ut. Caroline fick ju dom och gick upp i ledning. Jag blev jättejätte glad och trodde att hon hade vunnit. Kollade på tvn och såg att ingen var glad. Jag tänkte men herregud, vad är det för människor. Men sen visade det sig ju att det var 144 poäng kvar att dela ut. Malena fick dom och hon vann. Jag va sur igår. Idag är jag gladare ;)

Idag har jag ätit tacopaj, solat (med vinterjacka o byxor o skor, men ändå, sjukt skönt) och tränat. Snart ska jag ta en promenad med Niclas. jag gillart . Sen in till stan en snabbis o köpa lite inför imorgon o så hämta mamma på samma gång på jobbet :)

Imorgon åker vi! :D Jag är såå lycklig. Äntligen får jag träffa er igen :)

Massa sol, snart, snart kommer min cab hem (:



Final! :)

Har precis kommit hem. Tänkte att jag skulle ta mig tid att försöka skriva ner en lite bättre sammanfattning av dagen o kvällen igår :)
Kom ner på stan vid tre då jag mötte upp Hanna o Hannah . Och Hanna va  took brun o man kände sig som ett spöke eller nåt. Men det visste jag ju iofs när jag begav mig ner på stan, så det var smällar man fick ta ;) Hon hade haft det bra som det lät iaf. Fast de hade tydligen dålig klädsmak där. O killarna var inte snygga . Haha, där ser man . Dom hade tydligen varit på fotboll också . Hannah frågar om hon såg Ronaldo. "Nej vi såg ett B lag" sa Hanna då och vi skrattade gott :)
Glad att hon är hemma igen iaf, mitt hjärta <3
Sen tog jag iaf sex bussen hem o åt en super mysig middag med tacos. Tack så mycket <3
Och som jag nämnde som hastigast igår så fick vi ju finbesök sen  på kvällen :) Lina, Tony och den otroliga grannen Christoffer :) Han fick presenter av oss. Och han verkade glad och nöjd :)
Det blev som sagt spel sen, Brainstorm. Mitt lag vann. Blondin med hjärna, thats me ;)

Idag åkte jag, Jonas och Nicke in till stan. Lämnade av underbaraste mamma på jobbet för att sedan hämta upp farmor för lite shopping på gränby. Hon köpte födelsedagspresenter till mig. Snällaste, bästaste farmor <3 Även fast jag egentligen inte ville/vill ha något.
Sen åkte vi hem till farmor o farfar och fikade. Dom har verkligen alltid så sjukt gott kaffe där :)

Nu är vi hemma igen. Men ska snart iväg igen. Ska på middag :) Sen hem igen för att se Melodifestivalen. Final ikväll, o som jag har längtat. Antagligen ingen som missat att jag har det ;) Vore mycket konstigt i så fall ;)
Jag hoppas såklart på Caroline. Ska rösta 4 eller 5 gånger. Hon är värd det. Hon är underbar :)

Oj, det blev ett ganska långt inlägg. Ingen kommer orka läsa, men jag skiter i vilket ;) haha.

På återseende efter MF med en antingen nöjd eller mindre nöjd Marie :)

Mobilbild på mina älsklingar. Jasmine och Fluffie <3



En snabbis

Ska skriva ett snabbt inlägg tänkte jag.
Har haft en sjukt bra kväll. Ja den blev verkligen bra tillslut. Spelkväll med Lina, Jonas, Chrille och Tony. Kollade även lite olika youtube klipp. Youtube är verkligen en bra sida. Ja det tycker jag verkligen :) Blev mest Björn Gustafsson. Han är för go den grabben :)
Många som var ute idag tror jag. Fick en del samtal och ännu fler sms. Men jag gillart. Haha ;)

Nej nu blir det sängen . Imorgon ska vi vara pigga och krya.

Buenas noches!

Jag bjuder på en ;)


Hanna :)

Jag gick upp halv sex imorse. Efter en dusch, frukost o lite fixande så kände jag mig otroligt pigg :) Så jag ställde mig o vek handdukar kvart i sju på morgonen. Vissa undrade om jag fått en knäpp ;)
Sen vidare in till stan för handling. Allt gick jätte bra och vi var hos farmor o farfar för kaffe med fikabröd klockan nio. Nio! Och vi hade hunnit med massor :)
Sen hem till familjen. Satte mig vid datorn för att få iväg några viktiga mail. Sen piper telefonen, vilket iofs inte är nån ovanlighet ;) Gissa om jag blev glad när jag såg att smset var från Hanna :) Hon kom hem från Brasilien inatt o nu undrade hon om jag ville träffa henne och Hannah på stan. Tror ni man kan tacka nej till ett sånt erbjudande? :)
Så jag drog mig hemåt. Nu ska jag äta nåt fixa lite o sen in till stan för en underbar dejt med 2 bedårande damer :) Jag gillart!

Ikväll ser det ut som det blir en spelkväll trots allt :) Men får se.

På återseende :)

3 dagar kvar. Mosters busfrö <3


Skriver av mig.

Jag fick ett så otroligt sug att skriva av mig. Jag vet dock inte om vad :)
Är mycket som hänt den senaste tiden. Vet inte om jag vill skriva ner det. Inte just nu iaf. Återkommer kanske med det sen när det är mer aktuellt och när det är hundra att det blir av osv.
Idag var jag in till stan på morgonen och tränade. Känner mig otroligt duktig och jag blir glad av människorna som är där :) Dom är snälla o vi bryr oss om varandra, jag gillart.
Imorgon ska jag in till stan tidigt på morgonen för att hjälpa min farmor och farfar att handla. Jag tycker så mycket om dom. Synd att man inte ses lika ofta som när man var liten. Då vi sågs i stort sett varje dag.
Jag hoppas, hoppas, hoppas även att jag får träffa Lina imorgon! Jag vill, jag vill , jag vill. Snälla säg att du hinner hjärtat! Annars kommer vi inte ses på mer än 2 veckor. :(
Får se hur det blir, men jag hoppas som sagt :)

Ikväll blir det en lugn kväll. Såg att det var lite tv program jag vill se. :)

Grattis Christoffer, vår toppen granne på 25 års dagen :)

Avslutar med några bilder på min diamant, Jasmine <3
Moster Älskar dig! <3

Älskade Jasmine :)

Caroline af Ugglas :)

Fredagen var kanon. Den blev precis så där bra som jag hade hoppats på :)
Lina kom hit till 4. Vi åt mat, drack o gjorde oss iordning :) Sen vidare till Johan, där vi möttes av inte 3 utan 5 grabbar. Men det va sjukt kul. Sen vidare till People. Haha. Vi har ju inte varit där på säkert minst ett år. Men ojojoj. Det var kul . Eller roligare än jag trodde att det skulle vara iaf. Bra musik va det. Sjukt :) Jag är lätt på det nån mer gång ;D

Igår blev det en underbar kväll med Kina mat o sen Melodifestivalen. Caroline af Ugglas gick vidare o jag o mamma blev galet glada :) Jag röstade 3 gånger o mamma säkert 7 gånger. Hon är värd det. Sjukt underbar människa. O jag vet, för jag har träffat henne ;)
Efter melodifestivalen såg vi även Patrik 1,5 för andra gången :) Jag tycker den är bra :)

Sen idag blev det lite shopping på gränby :)

Snart ska jag iväg o träna med brorsan. Alltid lika kul!

Hejdå!

6 Mars

Lina Carlsson, Tack för en underbar dag igår :) Först en sväng in till Maxi/Bolaget. Sen vidare hem till mig där vi drack  massa kaffe. :) Jag gillar det verkligen.
Mycket planering för ikväll blev det också! Kvällarnas kväll hoppas vi på!

Återkommer säkert senare .

Brolle, vilken kille (:




RSS 2.0