exakt så.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Idag..

Jag mår inte bra idag. Ont i fötterna och humöret är inte på topp :( Allt känns värdelöst och jag orkar inte göra något. Måste försöka ta tag i lite skolarbete idag iaf. Sen ska jag hem till syster och tjejerna, dom är mina lyckopiller :D
Det finns verkligen inte ord för hur mycket jag älskar dom, gör verkligen allt för dom :)

Så senare blir det att sätta sig i fina saaben och glida in till stan. Umgås i Kvarngärdet och senare möta upp älsklingen för en tripp på Gränby :) - det kanske blir en bra dag trots allt!

I helgen kommer Lina hem med sin karl. Fan vad jag saknar den kvinnan.
Vårat skvaller med tillhörande kaffe och p-corn, våra partykvällar med Lady Gaga, våra myskvällar med Bonde söker fru eller Ensam mamma söker. Finns många tillfällen man skulle kunna skriva om men då skulle jag verkligen inte få något gjort idag! :)

På lördag ska jag på konsert i Musikens hus med Chrille o hans familj och släktingar också, ska bli mycket kul :)

Nej nu ska jag äta mackor och ta tag i pluggandet (det va ett jäkla tjat ;)

födelsedag, tenta mm.

Hej hej!

I förrgår hade jag min 22:a födelsedag. Den var helt underbart bra! :) Tack alla inblandade, speciellt älskling <3
Presenter och blommor hela dagen av världens bästa Chrille, inte illa det inte :)

Nu är jag precis hemkommen från stan, har skrivit tenta i Medicinsk dokumentation. Det kändes riktigt bra trots alldeles för lite plugg. Jag är säker på att jag är godkänd iaf, annars kan jag lika gärna skita i hela utbildningen då jag måste missuppfattat allting ;) Som ni hör är självförtroendet på topp och jag är nöjd ;D

Nu sitter jag och väntar på att morfar och Inger ska komma hit.. Dom ska fika och fira mig eftersom dom inte kunde komma i tisdags. Ska bli jätte kul då det va ett tag sen jag träffade dom!

Imorgon har jag en ledig dag, ska hem och umgås med bror min då tänkte jag.

Ha en bra dag allihopa!

fredag 19 mars.

Lina frågade för ett tag sen hur det går med bloggen. Haha, jag har verkligen dåligt med tid att skriva men ska försöka mig på en uppdatering  nu :)

I skolan flyter det på, va ju som sagt hemma 3 dagar förra veckan men hade tydligen inte missat så mycket som tur va :) Har varit i Falun/skolan tisdag och torsdag den här veckan och grupparbete med Linda och Emelie på onsdagen :)
Umgicks även med syster, Jasmine och Linnéa efter grupparbetet :) Vi var vid svandammen och matade fåglarna. Synd bara att jag är så galet rädd för fåglar, men snäll syster som man har så fick hon bort dom läskiga bevingade djuren ;)

Igår efter halvdag i skolan åkte vi och åt på Lappens, där får man verkligen sjukt mycket mat för bra priser, så det kan jag verkligen rekommendera om ni har vägarna förbi Hedemora. Eller ligger det i hedemora? Ja bra nära där iaf ;)

Nästa vecka har vi tenta på torsdagen.. Jag har inte börjat plugga än, men tror inte att det kommer bli så svårt. Får hoppas jag har rätt :)

Sen kan jag ju berätta att jag är typ rädd för ugnen då jag brände mig på armen och har fått ett fult sår :( Det gjorde verkligen ap ont.

Annars har biverkningarna från tabletterna försvunnit nästan helt nu också. Visst mår jag lite illa ibland och jag känner mig rastlös ibland och deckar tidigt på kvällarna av utmattning, men det kan man leva med ett tag :)

Jag saknar dig Lina, nu får det ta o bli den 6e så vi kan ses :D

<3

biverkningar.

Jag brukar säga att jag inte tycker synd om mig själv. Men nu är det nästan så jag gör det :(
Har fått nya tabletter som ska hjälpa mina stackars onda fötter.. Av dessa tabletter har jag nu fått biverkningar till tusen :( Spyr på morgonen, mår illa hela dagar, har ont i huvudet, skakar i kroppen, känner mig svag.. Ja detta resulterar iaf i att jag varken orkar jobba eller åka till skolan :(
Så denna vecka har jag sovit, sovit o sovit men ändå blir jag inte bättre :( Missade jobb i  måndags o skola igår o idag.. Tror inte jag orkar åka till skolan imorgon heller, inte som det känns nu iaf :( Jag är så less!


Men för att skriva om något positivt så har vi flyttat till VÅRAN lägenhet nu, jag och världens bästa chrille :)
Vi trivs jätte bra och känner oss verkligen lyckliga tillsammans här :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan o glo på en film eller nåt. Någon av alla våra... Jaa hundratals filmer. Skulle va kul att räkna hur många vi verkligen har, men det får bli en annan dag när man mår bättre :) Många är det iaf, och fler ska det bli :)


Hejdå!

RSS 2.0