Imorgon kväll :)

Gaaah. Jag är faktiskt nervös. Imorgon kväll bär det av mot staden som ska vara min pluggstad den närmaste tiden. Men man SKA va nervös, det säger alla. Så det är väl normalt då antar jag :) Jag gillar läget o glider dit helt enkelt :)
Men klart det kommer gå bra :) Det här är ju världens chans, det är det här jag verkligen vill göra :)

Igår hade jag den bästa dagen på länge :) Va på fyrishov med Tessan, Danne o mina underbara guddöttrar :) Va sjukt jobbigt för foten men jag kämpade på och det är ju mycket bättre att vara i vatten än på land :)
Jasmine va så glad och man såg verkligen hur kul  hon hade :) Och när hon är glad så är moster också glad! :D
Vi badade massor, åt sallad, fikade och hade en sjukt bra o trevlig dag :) Måste göras om igen någon gång :)

Fick höra en jobbig o tråkig sak igår kväll också. Trodde inte jag skulle reagera som jag gjorde. Kunde inte sova o ville bara gråta. Det känns verkligen jobbigt. Kan inte förklara och tror inte att det är någon som förstår.
Längtar efter Lina, jag behöver dig och du behöver verkligen mig. Måste hinna ses innan jag åker iväg imorgon. Kan nog bli tajt tyvärr men hoppas, hoppas, hoppas! <3

Va och träffade min läkare i Sthlm i torsdags också. Tydligen är jag fortfarande "nyopererad". Har ju gått 5 månader snart, men som han alltid sagt, det är en stor operation och jag måste ha tålamod och vara positiiv. Tror inte jag riktigt har förstått hur stor operationen var och hur lång tid det kommer ta. Börjar nog sakta inse det nu. Och visst, jag är positiv, jag försöker verkligen vara det. Men vissa dagar är det svårare än andra.
Jag vill inte gnälla, jag är inte sån som gnäller i första taget. Men det är verkligen inte kul och jag har haft och har det jätte jobbigt. :( Önskar det fanns någon som förstog, men med 3 liknande operationer om året så är det inte många man skulle kunna diskutera med. Men nu är det färdiggnällt :)

Nu ska jag ta mig min andra kopp kaffe för dagen och vänta på att Lina ringer <3

Dåligt med tid?

Ja ni, det har hänt massor dom senaste veckorna. Jag får alltid försöka hitta luckor för att hinna med allt :)
Känns bra att passa på nu innan nästa vecka när jag börjar plugga iofs :) För efter det lär jag få typ noll med tid till nånting annat :O Tror inte jag riktigt fattat hur tufft det kommer bli. Fick mig en funderare när jag hämtade ut böckerna igår. Dom är inte att leka med kan jag lova. Men jag ska klara det :)

Lunchade med 2 gamla jobbarkompisar igår också. Sjukt vad jag har saknat dom :) Sen va jag upp på gamla jobbet och hälsade på alla underbara människor :) Alla är så gulliga. Saknar er verkligen! Måste försöka hälsa på oftare nu när jag blir bättre. :) (fast då vare det där med tiden igen;)

"Bättre" kanske är synd att säga iofs. Beror på hur man ser det. Jag är bättre än vad jag va för 10 veckor sen, men jag har fortfarande grymt ont :( Är det inte höger foten som krånglar så är det vänster. Jag är så sjukt less! :( Kryckor i 19 veckor är inte kul kan jag lova :( Och längre lär det bli :(
Ska träffa min läkare imorgon iaf och förhoppningsvis få röntga och se hur det ser ut. Spännande! - Sååå: Imorgon bär det av till Sthlm! :)

Det va en liten uppdatering iaf :) Tråkig jag vet, men har varken ork eller lust att blogga.

<3

RSS 2.0