Smärtaa!

Jag har så sjukt ont just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har börjat med dom starka värktabletterna igen :(
Jag orkar inte. Snälla, snälla låt mig slippa smärtan nu!
Känns som det bara är massa problem just nu. Jag återkommer när jag är på lite bättre humör helt enkelt.

Saknar dig Lina <3

...

Snacka om bloggtorka. Haha. Känns inte som jag har så mycket att skriva för tillfället iaf. Eller egentligen har jag massor att skriva men har varken ork eller lust faktiskt.
Idag har varit den värsta dagen på väldigt länge. Nej hörrni det här blir inte bra, det känner jag på mig.
Vi hörs en annan dag!

Room service, lycka och värk.

Room Service. Tror aldrig jag sett ett helt avsnitt av det någonsin. (Inte för att jag inte tycker det är bra, det kanske har krockat med annat. Vet faktiskt inte :) Meeen. Jag såg denna veckas avsnitt. Linda, härliga Linda Bengtzing var ju med :) Hon är ju så goo och känns helt sjukt naturlig :) Och nu ska bruden ha barn också. Värstaa :)

När jag ändå är inne på barn. Jasmine alltså, vilken ängel (för det mesta ;) haha, men alla har vi våra bättre o sämre dagar såklart :) jag är såå glad att äntligen ha dom här, finns inte ord som kan beskriva hur glad :)

I natt har jag haft typ värsta natten på länge (igen). Sov nästan ingenting. Hade såå ont :'( OCh foten har inte slutat värka än :( Det har verkligen blivit värre än illa nu :( Men men. Längtar såå tills onsdag då jag ska o träffa läkaren igen och hoppas på att han har nåt positivt att säga :)

Imorgon har Johan o 2 av hans vänner 20 gånger 3 - födelsedagsfest! Och jag kan inte komma :( Känns tråkigt, men det kommer väl fler tillfällen sen när jag är bättre I guess :)

Nu ska jag avrunda då jag känner att jag inte har nåt mer vettigt att skriva för stunden ;)

Snygga, snygga Linda :)


Glad!

Vilken underbar dag! :)
Och då menar jag inte vädret (som är allt annat än bra idag) och jag menar verkligen inte att jag är pigg eller smärtfri (för det är jag verkligen inte). Men det som får mig att må så bra är min underbara gud dotter Jasmine! Idag satt hon i mitt knä och rätt va det var så satt hon o kramades o mös med mig :) Sen skulle jag ge henne välling. (vi fuskade lite för att hon skulle somna nu på eftermiddagen;) Då satte jag mig med henne i soffan och gav henne vällingen och hon var verkligen världens sötaste o gosigaste unge :) Jag skulle kunna skriva hur långa inlägg som helst om hur underbar Jasmine är men jag låter er förstå det genom mitt glada humör :)

Annars idag blir det jätte lugnt. Har läst igenom lite bloggar o deppat över att Lina jobbar så mycket att jag inte hinner träffa henne nåt den här veckan :( Min lilla arbetsnarkoman. Men jag förstår henne dock. Det är nåt speciellt med att jobba och tjäna pengar :)

Igår satt familjen samlade framför tvn och tittade på Ballar av stål. Vilket galet program alltså. En jobbig djävul är bara föör jobbig alltså. Men kunde ändå inte låta bli att skratta så tårarna rann åt karln! Martin Sonneby o Bitterfittan är också klockrena favoriter! :D

Måste ju berätta lite smått om när tjejerna va hos mig i lördags :) Det började med att Hanna o Hannah kom förbi mina föräldrar där jag befann mig atm då Jasmine, Tessan o Co precis hade anlänt :)
Men där stog dom på trappen, 2 vackra tjejer i korta kjolar och allmänt sommar o fin klädda. Jag då? Jag som bara kan ha i stort sett mjukisar på mig kände mig lagom fin, men det gick ju bra ändå visade det sig sen ;) haha.
Sen kom Lina som hade mött upp min pappa vid Jarlis o hämtat upp maten. Vi satt ute och åt på altanen och hade så där sjukt trevligt o så grymt mycket att prata om som bara vi kan! :)
Kvällen var lyckad måste jag säga :) Tack tjejer, ni vet att ni är unika! <3

Nu tycker jag att jag har skrivit på tok för långt inlägg o hoppas att det är nån som orkar läsa, annars får ni strunta i det helt enkelt ;)

Ha en bra dag!


Nu kommer dom :D

Woohoo. Idag är en underbar dag på många sätt och vis! :D Solen skiner (det måste lätt vara varmaste dagen det här året), Tessan o Jasmine är på väg upp till Uppsala, och den här gången är dom här för att stanna! Dom flyttar hit! :D (Danne flyttar också upp snart såklart:) Som om det inte vore nog med dessa superbra saker så kommer även mina underbara tjejer o hälsar på idag :) Blir besök av Hannah, Lina och Hanna :) Åhh, va kul det ska bli :) Hoppas jag hinner träffa syster o Jasmine innan, annars får dom komma förbi och säga hej! :)
Synd att inte Kattis kunde komma hit också! Saknar dig ju! Men vi SKA ses snart iaf! :)

Nej nu ska jag ut i solen igen, det duger inte att sitta här en sån här fin dag! :)

Kommer med uppdateringar! Promise!

RSS 2.0