Kallt :(

15 minus grader! Jag som hatar att frysa :( Tur att man har en varm jacka då ;) Och värme i bilen :)

Yes, idag blir det en tur in till stan för att hälsa på syster o hennes underbara :) Blir kvar där tills ikväll då jag ska hämta kärleken min och mamma som är ute och roar sig :)

Jag har egentligen inte så mycket att säga mer än att allt känns bra, jag är glad :)


Skönt (:

Woohoo :D
Tentan är avklarad, första terminen är avklarad, har snart köpt alla julklappar :) Livet känns toppen :)
Jag tycker om dig mer o mer för varje dag som går!

Fötterna dock, mitt lilla problem. Jag orkar inte.. Ska ringa sjukhuset idag o se om dom fått svar på magnetröntgen.. Måste få veta nu!

Idag ska jag göra nytta!


<3

fortfarande huvudvärk :(

Nu har jag haft konstant huvudvärk sen igår morse :( Jag orkar verkligen inte. Gick och la mig med älsklingen klockan åtta igår kväll, ÅTTA! Vaknade iofs hundra gånger i natt av att jag inte mådde bra. Men har fortfarande ont i huvudet. Har sovit massor idag också och tagit olika värktabletter, men inget hjälper :(
Tenta på fredag, hur ska det gå? Ja, jag får hoppas att jag lyckats få in rätt saker, att jag faktiskt lyckats lära mig det som det frågas om. Men sånt kan man ju aldrig veta.

Nu önskar jag mest av allt att älsklingen min va hemma så vi kunde ligga tillsammans under täcket och bara vara :)

Imorgon ska jag till vårdcentralen också.. Och på torsdag ska jag träffa Lasse, min operations läkare i sthlm.. Hur ska jag orka.. :(


Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta sova..

hejdå!

huvudvärk, dålig dag.

Den här dagen började verkligen inte bra. Kom hem från älsklingen tidigt imorse, tänkte bara vila en timme. Vaknar med världens huvudvärk :( Tar Ipren som alltid brukar hjälpa o lägger mig o vilar lite till. Det gick inte över, gick upp ock försökte äta nåt, fick i mig två mackor men sen va jag tvungen att gå o lägga mig igen :(
Vaknade vid elva o hade fortfarande lite ont i huvudet :(
Det blev lite bättre med mat sen iaf :) Har dock kollat tempen som visar att jag har feber, mindre kul när man vet att det är sjukt mycket att plugga hela veckan o tenta på fredag!

Nej nu är det färdig gnällt.
Längtar så sjukt mycket tills älsklingen kommer hem :) Då ska han få skämma bort mig så som bara han kan ;)
Jag tycker såå mycket om dig <3


Nu ska jag ta tag i pluggandet  igen....


stressad .

Jag tror aldrig jag varit så stressad i hela mitt liv. Jag vill inte ha den här tentan! Det är så sjukt mycket, fattar inte hur man ska hinna lära sig allt :( usch!
Men det är bara att kämpa på och göra sitt bästa I guess..

Älsklingen som har jouren den här veckan har varit tvungen att åka på jobb (idag igen) och ingen är ledsnare än jag. Vi skulle ju ha kram pauser i mitt pluggande idag ju ;)

Jag la mig iaf i sängen för att plugga, har nu insett att det inte är någon bra idé då jag somnade ganska snabbt. Jag hade tur att älsklingen ringde efter typ en timme :P Annars hade jag nog kunnat sova hela dagen och blivit ännu mer stressad.

Nej nu ska jag göra mig massa kaffe och sen ta tag i pluggandet, sittande denna gång ;)

<3

Plugg, tenta, fötter, värk, Lina, saknad..

Ja vad ska man säga.. Här sitter man, plugg upp över öronen - Tenta på fredag! Är jag sugen på att plugga då? Nej inte ett dugg.. Jag vet inte, men allt känns lite huller om buller i llivet just nu. Man har ingen direkt fast punkt att vara på. Man är nånstans mittimellan hela tiden.

Sen finns det två saker som inte gör att man mår bättre.. Fötterna för det första. Dom blir inte bättre, snarare sämre. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Gråter mer än jag nånsin gjort förut. Inte för att det gör ont utan för att jag vet att operationen va det sista dom kunde göra.. Men jag hoppas såklart fortfarande.. Har ju "bara" gått 8 månader sen jag opererade mig såå..

Det andra är att Lina, min underbara Lina ska flytta ifrån mig. Jag är så sjukt glad för hennes skull såklart :) Det är ju världens chans som du ska ta :) Kommer bara bli så sjukt tomt utan dig här i sverige :( Ingen som ringer på dagarna o säger på sitt alldeles egna sätt "Marie, jag måste verkligen bara berätta... "Marie, vet du.." Ingen Lina som ringer o pratar om allting o ingenting..
Hanna o Kattis är också utanför Sverige när detta sker.. Alla bara drar :(

Nej nu ska jag ta tag i pluggandet, en lördag. Kul! Men har ju inget vettigare för mig för tillfället sååå..


Hejdåå!

RSS 2.0