Helg .

Ska börja med att berätta om helgen :) I Fredags blev det restaurang med folk här i Järlåsa, vilket var mycket trevligt. (Undrar dock hur man ska tolka vissa blickar;)
Sen blev det hemgång o massa mys framför tvn o IDOL! :D Helt rätt att Evelina åkte tycker jag (: Kan däremot inte förstå hur Mattias hängde lös även denna vecka!? :O men men. ska inte trötta ut er med mitt Idol prat ;)

På Lördagen fick jag skjuts in till stan av Bror o Frida :) Träffade Tessan o vi gick tillsammans till Eric där förfesten skulle äga rum :) Väl där träffade vi Hanna, Hannah, Malin, Viktor, Eric o Filip :) Senare kom även Susana, Nettan o nån som jag inte minns namnet på tyvärr. =/ men men. Mycket kul förfest med massa Singstar o Buzz spelande ;) Sjuuukt mycket bilder togs med min kamera. Haha. I Love <3 Kommer upp på Bdb o Facebook sen när jag orkar (:
Sen drog vi vidare.. Jag Hannah o Tessan gick till Lotus :P Lämnade in jackor + väskor gratis. (minns iaf inte att jag betalade nåt) Sen gick vi in.. tog några shottar, dansade lite o sen gick vi till Sjuan. Hade kvar grejerna på Lotus så slapp vi betala för det på Sjuan sen. Vi är verkligen såå smarta ibland ;) (även fast jag å Hannah hade gått halvvägs med våra grejer när Tessan säger att vi kan göra så) Tur att Bettan är så förstående när vi kommer tillbaka ;D <3
På Sjuan var det verkligen JÄTTE kul! :D Träffade massa kändisar :) Bl.a Lina o Madde :) Sandra, Martina o Robin :) Jocke, Sekan o Erik Bergström :) Stiqan + vänner :) Träffade även på David Heyman. Värsta dissen jag gjorde =/
Sen kom "nej jag ska inte ut ikväll" Oscaar :D o Koppo :) Sjuukt glad jag blev då :) Shejka lite med dom .
Sen gick jag o hämtade mina grejer på Lotus, pratade med Bettan. Hann prata med nån turk som ville ha med mej på efterfest på vägen tillbaka till seven . hmm.
Satte mej på en bänk o väntade på Oscar o Koppo . Kommer en göteborgare o äcklar sej . Jag messar Oscar som kommer på en gång ;M räddaren i nöden ;) haha. "det där jävla piercade ludret" som han kallade grabben ;D

Sen blev det taxi hem med grabbarna . Drive in på Donken är ett måste när man är med dom ;)
Sen sovaaaaaa.

Igår var det mys med Lina, Malin, Madde o Carro på stan (: Säger som Lina, verkligen sjukt kul o sitta o prata om helgen så där nån/några dagar efter allt ;D <3

tack för mej .


trött .

Ja det blev inte mycket sömn inatt inte . Fick skjuts av bror min in till stan typ 12 i natt. Vi hämtade upp Oscar på station o åkte sedan hem till honom :) mycket trevligt :)
sov kanske 1 och en halvtimme eller nåt. Mycket att prata om! Älskar verkligen att prata med den grabben :)
Haha, stackarn skulle upp o jobba, så halv sju ringde klockan, vi gick upp kvart i 7 o tio i gick bussen till stan . hmm , vi missade den men tog nästa o oscar fick springa till tåget =/ jag tog 7.25 bussen, va hemma cirka 8.10 :) sjukt skönt att gå o lägga sej o sova då kan jag lova ;) Sov till ett då pappa kom o banka på dörren o sa att han hade fixat min bil.. hmm, inte bra där marie, det skulle ni ju göra tillsammans ;)

sen har jag varit in o gliditi stan med bilen med mamma min :) sen handlat på maxi! :) när man står där i sina egna tankar o plockar billigt godis så känner man att det är nån som smeker en på rumpaan . hmm, tänkte jag, har morsan fått en knäpp eller? vågade nästan inte vända mej om ;) men sen fick jag se att det var LINA. din jävel ;) haha. <3

IFK GÖTEBORG KOMMER VINNA ALLSVENSKAN! :)
vet att  många är osäkra på om bollen verkligen va inne eller inte. Jocke däremot är mycket säker på att den inte var inne. haha. jag säger så här. Det är domaren som dömmer. Man har en domare för att han ska kunna ta sånna där beslut som kan va oklara osv. så det är bara o face the truth, IFK gbg är o kommer förbli det bästa laget ;)

annars då . leka med hanna imorgon :) ska bli myys :)

Daniel nästa gång ska du säga hej, det har du lovat :)

hejdåå !


Sjuk kväll på Sjuan igår .

yes, kvällen började med att jag går på bussen hemma, ringer lina o säger att bussen är på G mot henne. När jag sen är i vänge så har lina inte ens börjat gå ;) det blev till att gå av bussen o joina lina hemma hos henne för att sedan ta nästa buss in till stan :)
Där bjöds det på Smirre :) i plastglas o Mamma Carlsson va galen ;D haha, men sjukt trevligt var det :)
Sen gick vi till bussen där vi träffade på Malin Nilsson :) och sedan även Stiqan :)
Avstigning för mej o Lina i Flogsta för att gå in o handla lite på Ica Väst . Sedan vidare hem till Oscar :) Där det var förfest med massa sprit osv . Trevligt var det .. tills nån spillde på mina VITA byxor :( men kirrade det genom att jag fick ett par rena hemifrån. Tack igen för det Jonas :)
Sedan var jag, Oscar, Koppo och Johanna tvungna att skjutsa hem tommy som var alldeles för full ;D Sen drog vi till sjuan där alla andra väntade :)
På sjuan skulle grabbarna självklart sitta i vipen o det beställdes in flera helrör o champagne flaskor. Alla drack sjukt mycket. Grabsen var även mycket duktiga på att spruta alkohol på varandra.. hmm dom va ganska blöta efter ett tag jaa. ;D
Jerker är för örvrigt den skönaste människan jag träffat i hela mitt liv typ . vilken snubbe. kommer från sthlm o ägeeer sjuan med sina beställningar. "Har sålt några av mina aktier" som han  sa. haha .
Sen blev det efterfest, även det hos Oscar. :) fattar inte vart allt folk kom ifrån. haha. men kul va det . Sen tillslut när klockan va typ sex på morgonen så skickade vi hem folk o det var bara jag, oscar, ella, jerker, andreas o hjorten kvar. Sjuuukt skönt o sova då kan jag säga . haha .

annars då .. jobba tre dagar i veckan :) nice nice. :)

taack o heeej .

Mys, film och vindruvor :)

Yes, igår tog jag mej in till staden vid 18.00 då jag tog bussen till Björklinge :)
Kom fram o mötte Hanna o vi fortsatte hem till Hannah :D
Väl där hade vi massor att prata om för att sedan klä på oss o gå ut i kylan igen. Mot affären, där vi köpte vindruvor, eftersom vi hade bestämt oss för att vara lite nyttiga ;)
Sedan bar det av mot nån kiosk där vi hyrde inte bara en utan två filmer :D ojojoj, jag som alltid somnar efter halva filmer hur skulle jag nu orka se 2 filmer ;)

Väl hemma hos Hannah igen så startade vi med att se skräckfilmen. (minns ej vad den hette) hahaha. ni skulle vart med. Vi skrek i kör när det blev läskigt. ;)
Sen hade vi hyrt en svensk film som tydligen gick under genren komedi. jo tack du, när kom humorn? ;D
hann "tyvärr" inte se klart hela den filmen eftersom bussen gick 23.35.
När jag kom till Uppsala så trodde jag att det var värsta bråttom tills min buss skulle gå så jag gick av tidigare. Men blä vad fel jag hade.. fick stå o vänta ett bra tag . Tur att man hade jonas o prata med i telefon iaf :)
Va med om en ganska läskig sak då . =/ det var en galen människa som skrek o jagade 2 killar.. kunde slutat illa det där. Snacka om att jag blev ledsen när alla människor lämnade mej för att gå på Storvreta bussen . haha, men som jag sa till Oskar, jag är okej, det är ju mej vi pratar om ;) haha.

Idag har det bara varit en allmän segar dag . har fått hjälp med bilen så nu ska den besiktigas :) Ska kirra det i veckan tänkte jag :)
Annars hoppas jag på jobb i veckan också :) Annette ringer mej imorgon o säger hur det blir :)

Imorgon kommer Lina hem också! :D Som jag har längtat :D

Är fortfarande glad. helt sjukt. haha , hanna trodde nästan inte det var sant . Får se vad lina säger sen bara :P


:) :)

Det lilla får mej GLAD! :D
Lina kom hem, måste berätta!! :D :D



Mys med Hanna o Hannah ikväll :D längtaar <3

....

Tror aldrig jag fått så många komplimanger under en o samma dag . . (:
you make me feel soo happy :D Tack!

9 Oktober - Tisdag

Jaha. då var man sjuk igen då! =/ Jobbade igår o mådde hyffsat bra, endast lite ont i halsen.
"Annette jag mår inte så bra"
"Mariie, du får inte va sjuk på onsdag då ska jag personligen komma o hämta dej.. i Taxi"
"haha, man kanske skulle ringa o säga att man är sjuk på onsdag då"
jaa, så kanske man inte skulle skojat med tanke på att jag är mycket sämre idag! :(
Men jag Lovar, ska jobba imorgon bara jag inte är dödsjuk eller nåt.

Jag bokade biljetter till Idol finalen igår :D Ska bli såå sjukt kul. haha, idol nörd som man är ;) Synd att jag skulle klanta till det.. hade först platser längst fram men sen blev det som det blev, biljetterna försvann o marie fick nöja sej med platser lite längre bak. Men men, inget man kan göra nåt åt nu. Jag är glad för att jag fick några biljetter överhuvudtaget :D

En sak till, måste ju må bra imorgon kväll!! Konsert i Musikens hus då ju! :D Ska bli en upplevelse :) Hoppas på mycket drag ;) hehe.


Igår skulle du fyllt år . Jag Saknar dej mer o mer för varje minut som går.
Peter du ska bara veta vad du betyder för mej! Grattis igen underbarastee .
R.I.P <3






7 Oktober - Söndag

Måste bara inleda med att berätta att jag idag har haft mitt körkort i 1 år och 4 månader :) Grattis Marie, Tack Marie. :)
hmm. annars då. i fredags va jag på stan på dagen med hanna :) shoppade linne o örhängen . Sen hem för att mysa farmför tvn o kolla på idol tillsammans med Jonas :) Mattias o Marie, vilka stjärnor alltså :D
Sen tog jag bussen så jag va inne i stan till 23.30 :) träffade Jocke ett tag och sen Oskar. Åkte hem till honom o hade en mycket trevlig kväll :) Blev kvar där under natten o åkte sedan hem på lördagen för att göra mej iordning för Morbror Lasses 50 års fest :) kom dit, minglade runt lite :) träffade bland annat Daniel o hans flicka Mari :) mycket trevlig tjej där Daniel :) Sen bjöds det på massa mat, alkohol o sång :D
Jag lärde mej iaf att det inte är bra att blanda körsbärslikör, bål, chokladlikör, vin, öl mm. Jag har även lärt mej att jag inte ska vara testperson på alla drinkar som mina kära kusiner blandar . Nej tack säger jag till det i fortsättningen. Ja, det slutade iaf med att Marie inte mådde nå vidare o va tvungen att åka hem. Blev med andra ord ingen utgång på Sjuan med brudarna som planerat :(

Idag har det varit en riktig seeg dag. Men till slut tog jag mej iaf i kragen o tog mej in till Gränby där jag shoppade en jacka och, ett till par, nya skor :D

men men. jobb imorgon :)

Saknar Lina . <3


5 Oktober - Fredag

Takida kommer till Lotus de 26 Oktober. Säger bara en sak: JAG ÄR DÄR DÅ! <3
Tack Jocke för att du berättade det för mej :)

Annars då. Sjukt full späckad helg :) Underbart :) <3

Nu blir det IDOL för hela slanten .

puss på er.


1 Oktober - Måndag

Japps, så har en hel vecka till gått . Sjukt vad tiden går fort alltså .

På Måndagen hade jag massa mys med Lina. Idol o promenad :) kan inte bli mycket bättre :)

Tisdagen tillbringades i stan med Lina, Madde o så ett litet tag va Malin med också :) Mycket trevligt med bland annat besök på Storken osv :)

På onsdagen var det jobb som gällde iaf :) jobbnarkoman som man är så trivdes man bra med det :)
Efter jobbet blev det stan med Erika och Hanna :) Mycket trevligt. Efter en massa shoppande (skor, sjal och klänning) så satte vi oss på Donken för att Erika va hungrig. (hon åt en glass o drack kaffe, bra när man är hungrig;)

På torsdagen var det jobb även då . Efter det åkte jag hem för att sedan ha en trevlig kväll hemma med Jonas :)

Jag fick jobba även på fredagen :) och på kvällen åkte jag till Gåvan på nån fest där. Skulle sedan tagit bussen till stan för att träffa Lina. Men duktig som man är så kollar man fel på bussarna och blev kvar i Gåvan . Satt hemma hos Lars o njööt av gitarrspel o sång ett tag också (:

I Lördags köpte jag bil :D :D Min underbara Ford Escort Cab, CAB :D (Ska lägga upp bilder på bdb sen:)
Sen på kvällen va det tänkt att jag o Jonas skulle åka på Julias 20 års fest. men så blev det tyvärr inte .
Vi va hemma o tog det lugnt istället, sedan blev det en sväng till Gåvan för film med Lars :)

Igår va jag trött men vi åkte iaf till Örsa o gick på Mickelsmäss . Köpte ny plånbok o lite annat kul :)

Idag har jag varit inne i stan o köpt grejer till bilen osv :) taggad för besiktning imorrn ;D

Måndags Mys med Lina ikväll :) vilket jag ser framemoot :D

tack o heeej .

RSS 2.0