16 mars 2008

Idag fyller min kära vän Anneli 20 år (: Grattis igen gumman . Så snart har vi känt varandra i 20 år då ;)
om en vecka ;)

Kul helg jag haft då . Har bara varit hemma. Vaknade 7 igår morse o kvart i 8 imorse . Kul . Men det är så när jag är sjuk . Men nu ska jag va positiv (: Hade ju kunnat varit värre ;)

Har iaf provkört min caaab idag :D O nu är dom spritt nya sommardäcken på också :) 1 april ställs den på o alla som vill åka med står på kö (:
Men först har jag massor att göra . Ska hinna med 2 läkarbesök, jobba, fylla år, bli frisk, utgång, och det bästa av allt ÅKA TILL HALMSTAD <3 Längtar bara mer o mer för varje dag som går .
Men snart kommer jag. O Tessan, jag kommer inte släppa din dotter så är det bara ;) När jag är hos er så är hon Min! ;)

Annars då . Lär ju skriva en kommentar om melodifestivalen iaf :)
O det blev ju som tidningarna skrev. Perrelli vann . Men låten är bra så jag gnäller inte.
Även fast jag gärna hade sett Sanna Nielsen vinna (:

Nej nu orkar jag inte mer .

Duscha-tv-sova .


7 & 11 dagar kvar (:

Melodifestivalen <3

Ja det var ett tag sen.. Orkar egentligen inte skriva så mycket nu heller. Är sjuk, feber, ont i halsen o massa skit . Så blev ingen 20 års fest hos Anneli ikväll tyvärr . Men blir hemma mys med gott att äta o mitt favorit program :D Melodifestivalen . haha. är ju final ikväll också ;)

"Marie du som verkar vara expert inom området, vem vinner melodifestivalen?"
hahaha. Det är skillnad på vad jag tror o på vad jag vill. Men jag ska nog hålla båda dom för mig själv. För annars blir det inte som jag vill har jag o mamma kommit på ;) Kan säga att det bara är en låt jag Absolut inte vill ska vinna ;)
Men kan ju skriva lite vad jag tycker om alla artisterna iaf :) (utan inbördes ordning, så ni vet :)

Charlotte Perrelli: Har en mycket bra låt, eller den är mycket schlager iaf. Men sen är frågan om den "slår" i andra länder?? Hon hade snygga kläder på deltävlingen o är Grym som artist :)

Linda Bengtzing:
Snyggare tjej får man leta efter. Grym på scen också. (Jag har stått längst fram o sett henne live:) Hennes låt blir bara bättre o bättre. :) Den låter lite som hennes låtar alltid brukar göra i melodifestivalen :) Men hon är verkligen en av dom bättre :)

Sanna Nielsen: Tyckte hennes låt var en "snark låt" när jag hörde den i deltävlingen. Men nu när jag har hört den fler gånger så är den bland den finaste låt jag hört :) Hon har en sjukt bra röst . Frågan är bara om en ballad verkligen kan vinna i den stora Schlager finalen? Känns som folk börjar tröttna på det. Men man vet ju aldrig :)

Nordman: Jag är ett stort fan av denna karl. Älskar hans låtar och han är helt enkelt grym . Sen vet jag dock inte om det skulle vara ett vinnande koncept att skicka honom till schlagerfinalen men han är som sagt grym o låten blir bara bättre o bättre enligt mig :)

BWO: Mycket bra låt för att vara dom. Dom har ett bra scenframträdande. Synd bara att Alexander ska ha så fruktansvärt fula kläder på sig. Men ska det vara udda så ska det ;D Skulle inte vara hemskt om dom vann.

Sibel: Tycker att hon var värd att komma till final. Men hennes ballad är inte lika bra som Sannas. Och som sagt, skicka en ballad? Jag hoppas dessutom att hon har bytt kläder till ikväll :P Men annars är hon en jätte duktig artist :)

Rongedal: Underbara, underbara tvillingar :) Kan inte annat än älska denna låt. Kan inte heller låta bli att tycka att dom sjunger i samma stil som Mika. Kan helt enkelt inte bli bättre :) Skulle vara kul om några lite okända vann. Men är dock svårt att veta hur dom skulle klara sig utomlands sen. Men enligt vad jag tror så tror jag att dom skulle gå långt :) Keep up the good work! <3

Christer Sjögren: Hahaha. Vet inte vad jag ska säga. Fattar inte hur han kunde gå till final o inte Velvet. Skandal säger jag bara. Låten får en dock att tänka på att man sitter under ett parasoll i solen på en sandstrand med en paraplydrink. Det är ju iofs inte en känsla att klaga på ;)

Amy Diamond: Duktig för att vara så liten. Men kan inte sjunga klockrent. Bra låt. Hoppas hon byter kläder. Har inte så mycket mer att säga faktiskt.

Frida feat. Headline: Fy fan va grym hon är :D DÄr har vi en brud som verkligen visade att hon blev glad över vinsten. Jag diggar henne stenhårt. Låten är sjuuukt bra dessutom. Vet dock inte om det är låt vi kan skicka o komma långt med. Men det kommer LÄTT bli en låt Marie kommer lyssna på innan hon ska ut o festa iaf :D Jag säger bara: FRIDA ÄR GRYM! :D

oj, blev ganska långt det här ändå . Men som jag sa till Johan på msn, har marie börjat prata schlager så är det svårt att sluta ;)

Måste ta en dusch nu o sen blir det VILAA så jag orkar med kvällen ;D

Pusspåer! :)

- 8 & 12 dagar kvar (:
Nu börjar det verkligen närma sig! :D

4 mars 2008 - jobbet .

Yes jag sitter på jobbet. Ofta jag brukar skriva blogg när jag är här ;D
Men just nu är jag lat o inte orkar gå ut på lunchen plus att mina vänner är på öppet hus nånstans så jag har bänkat mig framför annettes dator o tänkte försöka få ner några rader om mitt liv.
Vad har hänt då? Ja du inte mycket.. Mysig helg hade jag iaf :) UF mässa där jag träffade på Erika o Emelie :) Så kul att se dom igen efter så lång tid :) Träffade även Carro (:
Sen blev det såklart melodifestivalen på lördagen :)
Charlotte och Linda var bäst . Låt nummer två var också helt okej :) Men jag är dock besviken på Nordman . Men kanske är så att man måste lyssna in sig på låten eller nåt .

Va o tränade igår med Hanna :) riktigt skönt var det måste jag säga :) Vi är så duktiga så :)
Får se om det blir att vi åker till Gävle eller går ut på nation i helgen . Det återstår att se .

Nu tittar jag ut genom fönstret o ser att himlen är alldeles klarblå o solen skiner. Kanske att man skulle ta o pallra sig ut ändå . Måste köpa bröd som vi ska äta på eftermiddags fikat ;)
Sen sitter jag i växeln i några timmar. Skönt det . 

Hejpåer!


- 19 & 23 dagar kvar (:

RSS 2.0