Vill inte men förstår.

Kan inte sluta tänka på att dom åker hem på lördag! :'( Min underbara syster o Jasmine, min alldeles egna guddotter.
Önskar av hela mitt hjärta att jag kunde få ha kvar er här hos mig för alltid. Att ni inte lämnar oss för att åka tillbaka dom hemska 60 milen till Halmstad..
Men jag förstår.. samtidigt som jag är så grymt ledsen så måste jag ändå säga att jag förstår.. Vet inte hur o varför, kan bara säga att jag förstår..

Annars har jag haft en underbar dag tillsammans med Jasmine, syster o mamma idag! :) Va till Enköping en sväng o inhandlade massa kläder . :) det blir man alltid glad av, vilket kan behövas av allt deppigt regn. . .
Men har dock hört ryktas om att det ska bli finare väder senare i veckan :) det ser vi verkligen framemot :) (måste ju jobba på brännan lite inför Turkiet resan också:)

Nej nu ska jag faktiskt gå o lägga mig o kolla på tv ett tag o sen sova..
Längtar redan till imorgon när nya äventyr väntar :D

Dop/midsommar osv :)

Jag har varit en mycket dålig blogg skrivare.. Lördagen den 14 Juni hade vi dop för Jasmine :) Min systerdotter/Guddotter. Det var hur fint som helst o tårarna var inte långt ifrån att komma fram. Gudmor Marie skulle bära in Jasmine och även gå först in i kyrkan :) Jag var bara lite nervös ;) Sa till prästen att jag var nervös att jag skulle snubbla eller nåt annat galet. Fick bara svaret att jag då skulle göra pannkaka av allt och så skrattade han gott. Jaha tänkte jag och blev genast mycket lugnare.. Not. :D Men det gick jätte bra iaf . :)
Sedan under fikat så höll jag ett improviserat tal :) Slog i koppen, alla blev tysta och jag reste mig upp.. Jag fick lite panik och undrade vad f-n jag hade gett mig in på. Men sen sa jag några improviserade ord och avslutade med en mening som fick alla att skratta o sen under applåder satte jag mig ner igen. Med andra ord, talet blev lyckat :)
Tack igen för att jag fick bli Gudmor åt Jasmine. Det är verkligen en ära, jag är så glad att det inte går att beskriva i ord . :)

Igår var det då midsommar :) Hade en mycket trevlig dag/kväll med familj och släkt :) Dracks snaps och alkohol och åts massa god mat :)
Ikväll ska jag fira med mina underbara brudar :) Får besök av Kattis redan vid tre ungefär :) Sen ska vi göra oss iordning för att åka vidare in mot stan och sen till björklinge där vi ska grilla, dricka alkohol, spela kubb och självklart sjunga singstar med brudarna :) Känner verkligen på mig att det kommer bli en grymt bra kväll :)


En vecka kvar på jobbet, sen är det SEMESTER :D :D vecka 27-31, och det är sååå efterlängtat.


Pååterseendeminavänner :)

1 Juni

Ja ni. Första juni. Det är inte klokt vad tiden går fort. Imorgon tar jag tåget till Halmstad efter jobbet. Sover där en natt o sen i övermorgon så åker jag, Tessan och Jasmine till Uppsala :) åhh, vad jag längtar :) Kommer bli skönt att åka utan massa packning på tåget för engångsskull :)
Sen nästa vecka ska vi fira brorsan som tar studenten :) Helt galet vad gammal han har blivit, min LILLEbror.
Har lovat honom en tur i stan med min cab :) Min underbara cab! Får hoppas på bra väder bara! :)
Sen veckan efter det ska vi ha dop här i lilla järlåsa, Jasmine min lilla sötnos ska döpas :)

Annars då.. Sliter på jobbet. men trivs förbannat bra :) Underbara människor som jag tycker massa mycket om :)

Nyss låg jag ute och solade, vilket var mycket skönt! :D Ska snart ta caben och åka in till stan o hämta mamma o sen glida en sväng till Maxi ;)

Ha det bra allihopa.

-- Jag saknar dig, ja det gör jag verkligen <3

RSS 2.0