Du betyder.

Johan, det finns så mycket jag vill säga, det finns så mycket jag vill göra.
Jag vet att du vet att jag finns här dygnet runt. Att du kan ringa mig när som helst att jag kommer när du vill. Ändå känner jag mig otillräcklig, önskar det fanns så mycket mer jag kunde göra.
Det går inte ens att förstå hur dåligt du mår. Och när du mår dåligt mår jag dåligt. Det gör så fruktansvärt ont i mig att se dig ledsen.

Trodde aldrig att nån skulle betyda så här mycket för mig igen. Jag hade lovat mig själv att ingen skulle göra det. Men du är bland den bästa jag nånsin träffat. Jag beundrar dig verkligen. <3
Lyckligt lottad, ja det är jag verkligen. Jag har ju fått lära känna dig. Tack Johan, tack för allt.
Jag går genom eld och vatten för dig! Jag lämnar dig aldrig.



En tankeställare.

Jag kan inte sova. Jag har inte sovit som man ska på flera veckor. Just nu mår jag sämre än på väldigt länge.
Alla säger åt mig att inte glömma bort mig själv. Jag har aldrig gjort det, för det viktiga för mig o det som fick mig att må bra va att få bry mig om dig. Därför kändes det där lite jobbigt. Men jag klarar mig såklart :)
Samtidigt vill jag bara gråta, jag orkar inte mer. Känner mig så ensam. Så sjukt ensam.
Chrille o Jonas, tack för att ni stöttat mig. Utan er hade jag inte orkat på samma sätt!

Jag ska ta mig i kragen på riktigt nu! :)

Längtar efter mina tjejer <3

<3

Jag är så sjukt nere så det finns inte :( Är inte för att jag själv mår dåligt egentligen utan för att en person som står mig väldigt väldigt nära har det jobbigt :( Man känner sig så maktlös, finns så mycket man vill säga, finns så myvcket man vill göra. Vill inte att det ska vara så här. Livet är så orättvist. Så sjukt jävla orättvist. :'(
Vad som än händer så finns jag här för dig <3 Du är bland det bästa jag har <3
Hade en period förut då jag stängde av ljudet och ibland till o med stängde av mobilen helt på nätterna. Den tiden är förbi, jag har mobilen på med högsta ljud 24 timmar om dygnet, får panik om jag inte har mottagning eller liknande. Du ska alltid kunna få tag på mig, så är det bara. <3 Tveka aldrig att höra av dig, lova mig det!
- Johan om du bara visste vad du betyder för mig <3


Smärta, värk, ont.

Ja nu är jag inne på att försöka få ner ett inlägg till. Får ser hur det går :)
Va in o tränade hos sjukgymnasten imorse. Det gick inte alls bra. Fy satan va knät gjorde ont :( Va tvungen att tejpa upp knäskålen så den inte skulle trycka ner på ett ställe som har blivit irriterat på grund av att jag gått fel under dom här veckorna för att det gör så ont :( Vet att detta inte är så intressant, men jag måste ju få gnälla nånstans ;)
För att fortsätta med lite gnällande så har jag fått nån konstig smärta i foten nu också :O :( Har tagit starka värktabletter nu iaf o hoppas på att det ska bli bättre :) Snälla, jag orkar inte ha ont mer :(

Tog en sväng med mamma till Syster efter träningen också :) Har haft abstinens efter mina tjejer ju!
Tänk att jag är så lyckligt lottad så jag får vara moster åt två helt underbara tjejer.
Jasmine och Linnea ni är mosters favoriter <3

Skulle egentligen träffat Hanna idag men jag orkar verkligen inte. Smärtan är outhärdlig för att ens orka ta sig nånstans. Hoppas dock att vi kan ses snart. 

Grattis på 21 års dagen snällaste Jocke :)


Är jag jätte dum nu? :( 

Uppdatering!? :O

Nu har jag verkligen varit värdelös på att uppdatera. Har hänt massor den senaste tiden. Vissa saker vill jag inte ens nämna :(
En rolig sak är att jag kommit in på en KY-utbildning i Falun. 113 sökande (med personligt brev), 45 fick komma på intervju, 30 av dessa blev uttagna. En av dom va JAG :D Ja, jag är sjukt glad verkligen :)
Så 19 augusti bär det av mot Falun :) Nervöst, men ska bli sjukt kul verkligen :)

Utöver det så är jag rätt deppig just nu.
När man tror att saker o ting ska lösa sig så visar det sig bli precis tvärtom. Jag blir så ledsen.
Men jag är stark, jag klarar mig :)

Hoppas på en bra helg. Ska ju få träffa flera av mina favoriter :)


Vet du på en skala hur bra du är? :)


RSS 2.0