27 Januari 2009

-"Jag sätter upp här att hon ska ringa dig imorgon bitti"
Yeah right . Jag har varit vaken sen halv åtta men hon har INTE ringt . Jag blir galen. Höll på att somna i soffan flera gånger.. :(
En kort sammanfattning från samtalen igår va iaf att jag skulle få vänta minst 5 veckor på att min läkare skulle ringa upp.. FEM VECKOR! Vart är vi på väg? Min husläkare kunde inte hjälpa mig eftersom vi inte setts på länge (!) (?) Så nu väntar jag på att nästa person ska ringa. (Som hon som sagt skulle göra på morgonen) Men jag ä inte bitter (: haha.

Igår va det sjukt kul på träningen :) Jag älskar det . Sen efter åkte vi o hämtade upp Lina . Vidare hem till mina föräldrar o kollade Bonde söker fru bröllopet. Herrgud vad fint det var. Trodde verkligen inte det skulle vara så rörande som det var. :'D MEn han är bra skum den där Magnus, men ändå söt på nåt sätt . O så fick vi ju några korta skymtar av våran älskade Wille :) Det tackar vi för ;)
Sen skulle vi hem o då mötte vi Chrille i trappen . Så vi satt o pratade med honom i en o en halvtimme i hallen . Alltid lika kul att prata med den karln :D Kom bland annat fram till att jag känner massa folk på hans jobb. Jag blev förvånad själv hur många det var ;) Vi bestämde även att jag ska få vara med honom som praktikant i en vecka . Jag bangar inte :D haha.
M: Men har ni inga tjejer på ert jobb?
C: Nej , det var en som skulle börja men det blev aldrig så. Så nej det är bara killar där .
M: Det där är helt klart ett jobb för mig.

Vadå? Jag tycker om att umgås med grabbar, det vet ju alla :)


Den här låten sjöng Emma för Magnus på bröllopet igår. Då va det svårt att hålla tillbaka tårarna. Det kan jag lova!
Lyssna på texten o njut (:


26 Januari 2009





Oohwee, Marie
Shake it, shake it for me .

26 Januari 2009

Jag har varit vaken i mer än en timme. Faktiskt ;) Haha. Har ringt o lämnat mitt telefonnummer på ortopedmottagningen. Måste få tag på min läkare på nåt sätt (: Får se om han har tid att ringa mig idag, hoppas det :)
Dom skulle iaf ringa upp 9.15 så jag ska sitta o vänta på det o sen ska jag nog lägga mig i sängen o vila lite så jag orkar med dagen/kvällen.
Ikväll ska jag o mamma på våran träning igen :D har faktiskt längtat (: Sen efter glider vi förbi Lina, plockar upp henne o åker hem för att se vårat program. Bonde söker fru. Bara bröllopet kvar för den här säsongen. Men inte kan vi missa att se det ihop eller? nehejdå. :D

Min söta Lina skulle egentligen kommit hit igår men så blev vi bjudna på middag . O allt drog ut mer på tiden än vad jag kunde tro. Trevligt var det iaf :) Men synd att jag inte hann träffa hjärtat mitt då det var ett tag sen :( Men ikväll :)

Annars har helgen varit hyfsat lugn :) Lagom med alkohol på fredagen. Stan med Hanna på dagen på lördagen o sen film på kvällen med Jonas, Nicke o Frida. O igår stan med Jonas, mamma, Nicke o Frida :) ja jag klagar då inte iaf :D

Pååterseende!

24 januari 2009



Ja så är det (:

24 Januari 2009

Hejhejhej!
Idag har jag varit på stan med min underbara Hanna. Det finns inte ord för vad jag tycker om den tjejen alltså (: Vi lunchade, sallad såklart ;) Shoppade o prata massa skit . :D Hoppas vi ses snart igen! (:
Sen fick jag skjuts av Dennis hem . Så sjukt trevlig kille asså (: Tacktack igen vännen :)

Ikväll blir det film med Jonas, Nicke o Frida :)

Orkar inte skriva mer . Måste ha kaffe nu!

Pååterseende!

22 Januari 2009

Nu sitter jag här igen. Framför datorn. Marie din lata jävel ;D
Men jag SKA vara duktig. Jag ska bädda rent i sängen o sen ska jag vika tvätt . (Nej jag vek inte tvätt igår!!) Men jag diskade o gjorde en kladdkaka iaf. Alltid nåt ;)
Sen ska jag kirra lunch. Får se vad det blir för smarrigt. (:

Jag drömmer massa drömmar varje natt nu för tiden! :( I natt va det ingen kul dröm heller . Har drömt säkert 5 mardrömmar på 3 nätter :(

Hanna smsade imorse o vi skulle planera våran lördag :) Får se om det blir shopping med lunch eller middag på kvällen (: Jag är på!

Saknar dig Lina. Vi ska ju ses på måndag iaf. :D Och ska kolla på vårt älskade program . Bondesökerfru bröllopet! haha. Guld ju!

Nej nu ska jag vara bra, fy fan va bra jag ska vara ;D

21 Januari 2009

Jag o Johan har bildat klubb. Ja det har vi . O jag ska på möte med Hannah den 6 februari . Jadå .

Det är sol ute o jag längtar till den 16 mars .
Tessan ringde . Jasmine gick idag. Massa steg o långt också :D Jag är världens stoltaste gudmor. Ska ringa tillbaka snart som jag sa att jag skulle göra ;) Blev bara så sugen att skriva av mig lite först (:
Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva . Så jag skiter i det här .

Måste tagga till nu. Ska ta en dusch, vika tvätt o fixa disken . Kanske göra en kladdkaka? Vet en som skulle bli glad då ;)


Vaknade idag med  världens sötaste lapp på nattduksbordet . Då blir man glad, det behövs  (: <3


I drömmen var du den finaste jag sett . . .



19 Januari 2009

Som alla vet så har jag varit ett stort fan av Kevin Borg enda sen första gången jag såg honom i Idol. Vilken kille asså :)
O så när vinnarlåten spelades . Vilken besvikelse . Nej inte en till tragisk ballad tänkte jag .
Men nu har jag helt ändrat uppfattning om den låten . Den är sjukt bra. Man bara njuter o myser när man hör den :)
Är det på grund av att Kevin är så sjukt bra eller att låten är så sjukt fin? Jag tror det är nån form av kombination :)
Längtar verkligen tills den karln kommer ut med sitt album (:
Kevin Borg - With every bit of me - Lyssna o njut (:

 http://se.youtube.com/watch?v=mospPjgph2I
Kolla karln i den här videon . Herre gud va bra han är :D
Oohwee, Marie
Shake it, shake it for me .

Snart åker vi . Ska bli så kul . Jag hoppas verkligen det är bra för mina fötter :D

Hejdå igen .


19 Januari 2009

Alla sex samtalen är nu avklarade . Vissa roligare än andra. Men nu är det gjort.
Ikväll ska jag o mamma på wet west . Får se vad det är för nåt. Om det kanske kan vara ett alternativ  för att mina fötter ska må bättre. Jag vill ju så gärna bli bra. Var tyvärr tvungen att boka om mitt besök med Lillemor idag . Ska träffa henne nästa tisdag istället :)

Nej nu ska jag fortsätta med maten så man inte hungrar ihjäl :)

Hej så länge!

18 Januari 2009

Idag har vi haft en superduper bra dag på stan. Jag o min älskling :) Tycker så grymt mycket om dig <3
Shoppade o fikade med trevligt sällskap, vad mer kan man begära? :)

Imorgon ska jag ringa fem sjukt viktiga samtal eller nåt .

Nu ska jag till familjen o äta ananaspaj :D Sen tror jag att jag ska sova där .


Grattis mormor på födelsedagen! R.I.P <3

18 januari 2009

Jag är trött. Av att sitta framför, datorn blir jag seg. Haha.
Ska in med min älsko till stan . Vi skulle åka halv elva sa vi (jag). Han sover fortfarande o jag sitter här . Lycka till att vi kommer iväg halv elva ;)
Undrar om det är kallt idag =/ Orkar inte med mer kyla nu . Nu får det vara nog förihelvete .

Det har varit en sjukt lugn helg o det kändes som det behövdes efter mitt 13 timmars pass i torsdags o sen upp tidigt o jobba 9 timmar på fredagen. Man börjar ju bli till åren nu ju ;)
Appropå att bli till åren . Snart (i mars o april) fyller Chrille 25, jag 21, Lina 21 o Jonas 25 . Får se om det blir nå partaj då . Hoppas (:

Nej nu ska jag göra mit iordning . Vill köpa nå nya kläder idag. Känns som det behövs, även fast ingen annan tycker det ;)


- 2 månader minus 2 dagar kvar tills vi kommer :)

13 Januari 2009

Idag har jag varit med om både positiva och negativa saker .
Va till ännu en fotläkare . Jag blir aldrig bra . Nej det var vad han sa. Ger jag upp för det ? Nehejdå. Jag ska satsa satan på min sjukgymnastik (:
Timanställning där . Sjukt bra . Jag är glad :D

Va på jobbet idag igen .
"Marie, va kul o se dig igen"
"Marie äntligen är du tillbaka"
"Va trevligt o se dig igen"
Osv osv . Det är uppskattat o gör en glad :)

Annars då .

Jag vill till Halmstad! NU!

12 Januari 2009

GRATTIS JASMINE MIN UNDERBARA GUDDOTTER/SYSTERDOTTER! :D
1 År idag . Kan inte tro att det är sant. Ett år sen världens finaste bebis kom till världen :)
Och jag är Så stolt. Älskar dig jättejätte mycket!
Synd att du bor så långt bort :( Men har iaf bokat biljetter nu så jag kommer ner den 16 mars . O jag längtar! :D


Annars då . I fredags var vi ute o åt några stycken o sen tyckte alla att vi skulle fortsätta hemma o dricka vin . Okejdå. Jag ringer Lina o säger att våran mys filmkväll har blivit ändrad . Hon bangade ju såklart inte ;)
Vi hade jätte kul o det blev en sen natt .

Lördag. Jag var sjukt seg o trött hela dagen. Lina kom hit vid 4 ungefär. Vi fixar o äter mat . Dricker vin o annan alkohol . Vi blir försenade in till stan så vi tog oss aldrig till Jessica som planerat. Mötte upp brudarna på Terassen iaf. Mycket trevligt. Innan det var vi en sväng förbi Jesper också. 4 grabbar o Vi.
Sen skulle vi vidare till Platina. Träffade Bettan, Tessan o Emma i kön. Men kön va äckligt lång så vi skulle gå o äta istället . Men sen på nåt konstigt sätt så åt vi inte ändå :P haha.
Kvällen var iaf mycket kul . :)

Nu ska jag städa . Viktigt besök snart . - Wish me good luck!

8 Januari 2009

Ikväll har Jag o Lina haft det så där mysigt som bara vi kan . Ätit p-corn o druckit kaffe . Sjukt bra kombination . Tycker iaf vi ;)
Pratade massa skit o mös massa - det gillar vi .
Imorgon ska vi också mysa . Bio eller film hemma, får se vad det blir (:

Ska sova nu . Viktigt samtal att ringa imorgon . O jag hoppas, hoppas, hoppas :D


Godnatt!

Jag ska!

Jag sitter o gråter . Har läst två bloggar nyss . Dom berörde mig mycket . Eller är jag extra känslig just nu? Jag vet inte. Fint skrivet var det iaf (:

Jag är hemma . Trots arbetsdag :( Foten krånglar . Jag blir så less .
Men jag är sjukt taggad . Ska verkligen satsa på sjukgymnastiken! Längtar tills den 19 januari när vi ska gå igenom mitt alldeles personliga schema . Fötterna nu ska ni samarbeta med mig o bli BRA ! :D
Gruppträning sen 2 gånger i veckan i 6-8 veckor. Sen vidare för att fortsätta på Friskis & Svettis . Med regelbunden dejt med Lillemor (sjukgymnasten). Jag är på! :D

Annars hade jag mina underbara tjejer Lina o Hanna här igår . Åhh va mysigt det va . Vi såg Mamma Mia! Vilken underbar film (: Kanske inte världens bäästa egentligen men såå mysig ändå :)
Ska träffa Lina torsdag, fredag o lördag också . Vi har ju varit ifrån varandra mellan den 21 december o 6 januari . Galet länge o det Måste vi ta igen! Saknar min snutt ju!

Nej nu ska jag gympa med min fot . Med mitt fina gummiband som jag fått av Lillemor (:

Jag har verkligen bestämt mig för att det är nog nu, Jag SKA bli bra! :D

Ps. Jag färgade håret igår också (:

Sammanfattning.

Januari:

  • BLIVIT MOSTER :D
  • Börjat plugga juridik 21 jan – Slutat plugga juridik 27 jan
  • Varit utan Hanna i 3 veckor när hon var i Thailand.
  • Insett att jag inte tyckte om personer som jag trodde osv .
  • Lärde känna Johan genom att jag väckte honom på nattbussen hem från krogen.
  • Tappat mobilen så den flög i bitar på fyllan .
  • Nästan svimmat

 

 

Februari:

  • Spelade Guitar Hero för första gången i mitt liv .
  • Tränat massor på Friskis o svettis.
  • Bowlat .
  • Skiljts från mina sjukt snygga skor .

 

 

Mars:

  • Fyllt 20, alltså varit på systemet .
  • Tränat på Friskis o Svettis .
  • Melodifestivalnördat .
  • Träffade Jasmine för första gången . :D

 

 

April:

  • Påställning av caben.
  • Lina o Maddes 20 års fest .
  • Valborg i Halmstad.

 

 

Maj:

  • Inget skrivet i bloggen då så jag minns inget .

 

 

Juni:

  • Bror tog studenten
  • Jasmine döptes.
  • Tessan o Jasmine va hos oss länge :)
  • Favorit bror fyllde 19 :D
  • Haft semester

 

 

Juli:

  • TURKIET med Hanna, Kattis o Hannah :)

 

 

Augusti:

  • Inget skrivet i bloggen då så jag minns inget .

 

 

September:

  • Varit i Halmstad .
  • Fått tillbaka vänskapen med min bästa vän .

 

 

Oktober:

  • Varit i halmstad
  • Sjukskrivning i 2 veckor
  • Köpte ny mobil
  • Fick världens bästa överraskning
  • Firade syster i Halmstad

 

 

November:

  • Varit i sthlm med foten
  • Jobbat äckligt mycket

 

 

December:

  • Haft Tessan, Jasmine o Danne här i Uppsala
  • Firat en underbar Jul
  • Firat Nyår

 

 

Har tagit dessa korta sammanfattningar från min egen blogg då jag har sjukt dåligt minne (: Vet att jag gjort massor med oförglömliga saker som jag inte ens orkar nämna .

För förutom allt detta har det varit mycket festande, ibland nästan för mycket.

Massor med skratt, även lite gråt osv osv osv . 

2008 var i det stora hela ett bra år. Hoppas 2009 också blir det :)

(Kanske uppdaterar med mer saker om jag kommer på nåt viktigt annars får detta räcka :)

 


Segt .

Idag har varit den segaste dagen på lääänge. Fy va seg den har varit . Har nästan inte gjort nånting alls.
Såg John Tucker must die med Nicke o Frida. Den är ju galet bra :D Så alla ni som inte har sett den , SE DEN! :D O alla ni som har sett den , SE DEN IGEN! :D

Jag måste göra nåt åt mitt hår o det är NU!
Jag blir galen .


Lina vi måste ses!!

igår .

Ska skriva om gårdagen . Eller ska jag verkligen det? Jag o Lina va så sjukt taggade för den kvällen . Vi skulle dansa som ... Ja just det vi skulle dansa häcken av oss . Blev det så då? Nej både min fot OCH min mage krånglade. Kul? Nehejdå . O Lina som dessutom skulle bjuda på inte bara en utan TVÅ Tequila om jag föjde med ut .
Blev middag med Jonas o hans familj istället. Trevligt det också iofs .
Sen träffade vi på Chrille som bjöd in sig själv på film . Så jag bjöd in Nicke o Frida också . Det var mys . O min mage o fot var väldigt tacksamma att dom slapp en galen kväll på krogen . Vi såg iaf  "Vänner för Livet" Med Adam Sandler . Sjukt bra film . Hade det inte varit folk här igår så hade jag gråtit floder i vissa scener . Men så är ju jag ganska känslosam också ;) Elleeer? ;D haha .
Har lånat tre filmer till av Chrille (: Han är snäll han, jahadå (:

Nu ska jag kirra lite innan jag ska hem till familjen o störa Bror o hans flickvän ;D Jag är på!

Hejdåå



RSS 2.0